• Nou
Biologie - Teste pentru admitere. 2024 UMF Iuliu Hatieganu Cluj-Napoca
  • Biologie - Teste pentru admitere. 2024 UMF Iuliu Hatieganu Cluj-Napoca
  • Biologie - Teste pentru admitere. 2024 UMF Iuliu Hatieganu Cluj-Napoca
  • Biologie - Teste pentru admitere. 2024 UMF Iuliu Hatieganu Cluj-Napoca

Biologie 2024 - Teste pentru admitere

56,50 lei
livrare in 1-2 zile
Cantitate
In stoc
0 review(s)

Teste de Biologie pentru Concursul de Admitere la Facultățile de Medicină, Medicină Dentară și la specialitățile reglementate general ale Universității de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu" Cluj-Napoca.
Volumul intitulat Teste de Biologie este destinat în mod special pregătirii candidaților la concursul de admitere la specializările Asistenţă medicală, Balneokinetoterapie şi recuperare medicală, Radiologie şi imagistică medicală, Tehnică dentară, Nutriție-dietetică, Cosmetică medicală şi tehnologia produsului cosmetic, din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Iuliu Hațieganu" din Cluj-Napoca.

Volumul intitulat Teste de Biologie este destinat în mod special pregătirii candidaților la concursul de admitere la specializările Asistenţă medicală, Balneokinetoterapie şi recuperare medicală, Radiologie şi imagistică medicală, Tehnică dentară, Nutriție-dietetică, Cosmetică medicală şi tehnologia produsului cosmetic, din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie,,Iuliu Hațieganu" din Cluj-Napoca.

Prezenta culegere de teste cu răspuns multiplu se doreşte a fi un mijloc eficient şi obiectiv de verificare a cunoştinţelor acumulate pe parcursul parcurgerii tematicii pentru examenul de admitere. Testele urmăresc atât evaluarea capacității de asimilare a materialului bibliografic dar şi, mai ales, capacitatea de sinteză, de realizare de corelaţii şi de aplicare a noţiunilor privind structura şi funcţiile diverselor sisteme de organe din alcătuirea organismului uman. De asemenea, prin alcătuirea prezentei colecții de teste, autorii testelor - medici şi cadre didactice ale Universităţii, cu mare experiență de predare la disciplinele fundamentale - doresc să sublinieze importanța studiului şi analizei nu doar a textului, ci şi a figurilor şi tabelelor care însoţesc, limpezesc şi completează informațiile prezentate. Nu în ultimul rând, Testele de Biologie reprezintă un instrument de pregătire în perspectivă a viitorului student, care trebuie să păşească în Universitate cu un bagaj indispensabil de cunoştinţe fundamentale, precum şi cu tehnicile actuale de învățare și autoevaluare indispensabile pe toată perioada studiilor sale.

Fiecare capitol include, inițial, câte un set de teste cu răspunsuri la alegere care evaluează cunoştinţe din tematica examenului de admitere, la care se adaugă, la final, o serie de teste "asociative", în care noţiunile provenite din capitole diferite sunt integrate într-un tot unitar; acest capitol include, în principal, dar nu exclusiv, întrebări utilizate la simulările şi examenele de admitere anterioare.

Denumire Teste de biologie 2024 - pentru admitere la Facultatile de Asistenta medicala, Balneokinetoterapie si recuperare medicala, Radiologie si imagistica medicala, Tehnica dentara, Nutritie-dietetica, Cosmetica medicala si tehnologia produsului cosmetic
Universitatea Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" Cluj-Napoca
Editura Editura Medicala Universitara "Iuliu Hatieganu" Cluj-Napoca
Anul publicării 2024
Sesiune admitere
Materia Biologie
Cuprins
Număr de pagini 86
Dimensiuni
ISBN 978-606-075-234-9
Fișiere electronice asociate -


*Fotografiile produsului au caracter informativ, acestea pot fi si randari ale produsului.
**Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.


Produs nou
CARO04020
2024-01-01