1.     Urmarirea comenzii tale

 

Dupa ce ai inregistrat comanda, poti urmari statusul acesteia din contul tau de client in sectiunea “Istoric si Detalii ale Comenzilor”. Fiecare comanda din lista poate fi deschisa accesand butonul "Detalii”.

 

2.     Modificarea sau anularea comenzii

 

In cazul in care te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei nici unul dintre produsele comandate, te rugam sa soliciti cat mai repede acest lucru in sectiunea de comentarii a comenzii. Pasii pentru a ajunge la aceasta sectiune: Contul meu -> Istoric si Detalii ale Comenzilor -> Detalii (butonul aferent comenzii ce necesita modificari) -> Adauga un mesaj -> selecteaza un produs din comanda -> Scrie mesajul dorit -> Trimite. Tot aici vei vedea si raspunsurile noastre.

Orice modificare poate fi luata in considerare doar in situatia in care mesajul tau ajunge in atentia noastra inainte ca produsele tale sa fie pregatite pentru curier, in caz contrar, comanda initiala ramane valabila conform consimtamantului tau din momentul trimiterii comenzii.

 

3.     Livrarea comenzilor

 

A.   Curier rapid (FAN Courier) cu plata ramburs 19 lei TVA inclus

Pentru comenzile ce sunt achitate cash sau card direct la curier in momentul predarii coletului.

La costurile acestei metode, se poate adauga taxa suplimentara aferenta „km suplimentari” in cazul in care localitatea nu se afla in lista localitatilor cu „0 km”. Lista poate fi consultata pe site-ul curierului accesand link-ul de mai jos. Pentru fiecare km suplimentar se percepe o taxa de 1 leu/km TVA inclus.

B.    Curier rapid (FAN Courier) plata online cu cardul 14 lei TVA inclus

Pentru comenzile ce sunt achitate direct pe site-ul nostru cu cardul (plata integrala sau rate)

La costurile acestei metode, se poate adauga taxa suplimentara aferenta „km suplimentari” in cazul in care localitatea nu se afla in lista localitatilor cu „0 km”. Lista poate fi consultata pe site-ul curierului accesand link-ul de mai jos. Pentru fiecare km suplimentar se percepe o taxa de 1 leu/km TVA inclus.

 

Lista localitatilor ce nu necesita plata taxei „km suplimentari” din reteaua FAN Courier + datele de contact ale agentiilor: https://www.fancourier.ro/wp-content/uploads/2017/08/locatiiFAN.pdf

Pentru a verifica optiunile disponibile pentru adresa ta, acceseaza link-ul urmator si completeaza informatiile in campul „Calculează taxele pentru km suplimentari” - https://www.fancourier.ro/acoperire/

 

 

4.     Termenul de livrare

 

Termenul de livrare garantat de firma de curierat (FAN Courier) este de 48h de la ridicarea coletului de la Vanzator. In mod obisnuit comenzile efectuate pana la ora 14:00 sunt livrate a doua zi lucratoare. Termenele de livrare nu sunt garantate si nu constituie o obligatie contractuala, acestea depind de disponibilitatea produselor, de capacitatea de pregatire a comenzilor, de curier, de factori externi, etc.

Pentru comenzile achitate cu cardul/OP, la receptionarea comenzii este obligatorie prezentarea unui document de identitate sau a codului PIN furnizat de catre curier prin SMS/mail.

La receptionare/ridicarea comenzii de la curier aveti obligatia de a verifica integritatea coletului iar in cazul in care aveti dubii sa solicitati curierului deschiderea de fata cu acesta si completarea unui proces verbal ce sa contina eventualele mentiuni referitoare la starea produselor si documentelor din colet.

Dacă sunteti anuntat că livrarea la adresa indicată în comandă nu a fost reușită, este responsabilitatea dumneavoastra sa folositi datele primite pentru a contacta curierul si a stabili o nouă livrare.