Culegeri Universitatea Politehnica Bucuresti Admitere

Teste pentru admiterea la Facultatea Politehnica

Ai dat bacul și l-ai luat cu brio. Și acum? Universitatea Politehnică București este o facultate care îți poate oferi multe beneficii în viitor, împreună cu Universitate de Farmacie și Medicină Carol Davila sau Facultatea de Medicină Veterinară. Dar dacă ai terminat un profil real și te visezi inginer sau IT-ist, atunci cu siguranță Politehnica este pentru tine. În primul rând, ar trebui să fii sigur că știi materia de matematică, fizică, informatică sau chimie din liceu la perfecție. În funcție de specializarea pe care ți-o alegi, va trebui să insiști la materiile de examen, rezolvând probleme și subiecte din anii anteriori ca să te familiarizezi cu structura testelor. Pentru acest lucru poți comanda culegeri de admitere la fizică, matematică sau o culegere de admitere la informatică pentru Politehnică din București.

Culegeri pentru admiterea la Politehnică - un instrument necesar în pregătirea ta pentru examen

Chiar dacă metodologia de admitere se schimbă de la an la an, cel mai probabil va trebui să susții măcar o probă la matematică. Culegerea de admitere la UPB matematica conține probleme de algebră, analiză matematică, geometrie și trigonometrie, subiectele de admitere din anii anteriori și răspunsuri.

Fizica este o altă materie importantă pe care o poți alege pentru examenul de admitere la Poli dacă specializarea pe care ai ales-o îți permite acest lucru. În principiu, dacă te-ai descurcat la bacalaureat, cel mai probabil va fi ok și la admitere. Totuși, nu uita să rezolvi și problemele din culegerea de admitere, este posibil ca la examen să fie un pic mai grele decât cele de la bac.

Culegeri admitere Politehnica Bucuresti Sunt 9 produse.

Filtre active